Ceu event – about quarta movement – worldwide interior planning association

  • « Race to create
  • 2016 North Bay Fall Art + Wine »

Date: September 15, 2016

Time: 5:30 pm – 8:30 pm

Cost: $5 – $15

Location: Gemstone Design Gallery

8140 Fruitridge Road Suite 140

Sacramento,

CA

95824

U . s . States

+ Google Map

Organizer

Sherri Collinwood

Email:

collins@wilsonart.com

Backed BY WILSONART

Come tour natural Stone Fabrication shop to determine Quarta movement seaming and cutting. Then stay to listen to an exhibition by Dennis Ivey around the basics of Quarta movement. Event is CEU approved!

The Program covers the basic principles of quarta movement surfacing including its performance attributes versus. alternative products and typical applications in commercial environments. The program provides an introduction to typical production, testing and quality-assurance processes within the quarta movement surfacing industry. Additional topics range from the process and professionals active in the logistics, from raw material towards the finish consumer or project, in addition to guidelines in fabrication and installing of quarta movement surfacing.

To Join Up Visit: iidanc@eventbrite.com  

+ Google Calendar+ iCal Export

« ALL Occasions

REGISTER

+ Google Calendar

+ iCal Export

  • SHARE EVENT
  • « Race to create
  • 2016 North Bay Fall Art + Wine »

Resourse: http://iidanc.org/event/ceu-event-color-trends/

Ösi idegenek s01e02 A küldetés


Video COMMENTS:

Levente Takacs: xd Hogy kerülhet be egy ilyen hülyeség egy TV Műsorba? xd, mikor 10 percnél elkezdik magyarázni, hogy "velünk" akarták kiszedni az aranyat, mert az idegnek nem akarják, az olyan mintha el akar menni Messi egyedül focizni, de nincs nála labda ( Meg van a tudása, és a pálya, de nem tud, mert nincs nála a labda) tehát idejön egy fejlett civilizáció ŰRHAJÓVAL megvan a technikai fejlettségük, megvan a pálya, ami jelen esettben a Föld de nem tudják kiszedni az aranyat, csak az emberre , hagyjuk már :'D Ez a film telis tele van megcáfolható és alátámasztatlan tényekkel !

johny. tayl.: mondjuk ezt az aranybányászati dolgot Én is baromságnak gondolom,mert ha ide tud jönni egy fejlett civilizáció,annak semmiből nem áll kitermelni az aranyat,meg ugye az univerzumban biztos van olyan bolygó amin még több arany lakozik..Ettől függetlenül a teória többi részében még lehet igazság.

Szalay Tamás: lehet . az is lehet,hogy én vagyok isten csak titkolom :D

Jeffrey Dahmer: a bevándorlókkal csak a baj van mindig :(

erdős péter: Ennyi baromsagot es hazudozast reg nem halotam !Aranybanyaszok ? Ha az a idegen faj azert jott a foldre es nem tudtak szegeny hulyek hidegfuzioval aranyat csinalni ?\nNevetseges dolgokat magyaraz meg es propagal mezopotamiai zsido irasok ?Haha zsidok akkor meg nem is voltak !

ANDREAS ANDRAS: Te egy okos faj vagy csak maradj csendben inkabb ….

Calvin Williams: Ez mikori ez a műsor?

Szalay Tamás: 5-10 éves